Reissukuulumisia puolivälistä

English translation below

Seuraa matkaa myös somen puolella: IG: @lifelongadventureblog / Snapchat: @kiiruna (aktiivisin some matkalla) / Twitter: @kiiralindfors

Heipparallaa täältä Indonesian auringosta! Meillä on reissua nyt takana vähän päälle pari viikkoa, ja edessä enää vähän vajaa saman verran. Reissu on tähän mennessä ollut ihan huikea! Ollaan näinkin lyhyessä ajassa ehditty nähdä jo monen monta paikkaa. Matka alkoi tutusta ja turvallisesta Thaimaasta, eikä se pettänyt tälläkään kertaa.

random (1 of 1)-30.jpg

Vietimme ihanan viikon Koh Racha Yailla, joka myös Martina ja hengenpelastajat -sarjasta tunnetaan. Maisemat olivat ihan uskomattomat; turkoosinsininen meri yhdistettynä kirkkaanvalkoiseen hiekkaan, ja takuuvarmaan aurinkoon. Puhumattakaan niistä sukelluksista, voi pojat!

random (1 of 1)-10.jpg

Thaimaan viikon jälkeen oli aika jatkaa matkaa kohti Bukit Lawangia, joka sijaitsee Indonesiassa, tarkemmin sanottuna pohjois-Sumatran ihan pohjoisessa kärjessä. Ero Raya Yain hiekkarantoihin oli melkoinen! Hökkelikyliä, riisipeltoja, erinäisiä eläimiä pitkin poikin maita ja mantuja, viidakkoa ja paikallisia, jotka länkkärin nähdessään tulivat kaukaa ihan lähelle katsomaan. Lapset tulivat hieman pelokkaasti lähelle, pitäen kuitenkin etäisyytensä. Mopoilijat ja autoilijat vilkuttivat ohi ajaessaan iloisesti tööttäilyn saattelemana.

random (1 of 1)-64.jpg

Paikalliset kaahasivat kuin hurjapäät. Toki, hurjapäiseltä se tuntui vain meistä, heille se oli ihan normaalia liikennettä. Näimme orankeja ja norsuja, sekä muita viidakon eläimiä. Tutustuimme ihmisiin, niin muihin länkkäreihin kuin paikallisiinkin. Olimme täysin ulkona mukavuusalueeltamme.

random (1 of 1)-55.jpg

Nyt olemme lyhyen Malesian vierailun jälkeen takaisin Indonesiassa. Vietimme Kuala Lumpurissa vain kaksi yötä ja yhden kokonaisen päivän, mikä jätti ainakin minulle kipinän palata vielä takaisin. Niin Kuala Lumpuriin, kuin Malesiaan ylipäätänsä. Tämän reissun toisiksi viimeinen etappi on nyt tässä. Tällä hetkellä olemme Nusa Duassa hotellissa, ennen kuin huomenna otamme allemme speedboatin ja suuntaamme Gili Trawanganille sukeltelemaan.

random (1 of 1)-50.jpg

Trawanganille saapuu myös suomalaispari, johon tutustuimme Lake Toballa Sumatralla. Se olikin muuten hauska sattuma! Ehdimme juuri ja juuri sillä hetkellä lähtevään lauttaan, ja kun heitimme vielä kiitokset ja hyvästit paikalliselle kuskillemme, huudahti yläkannella istuva pariskunta: ”Ootteko te suomalaisia?”. Minä siihen, että ”no, ollaanpa hyvinkin! Mistä tiesit?”, johon pariskunnan miesosapuoli, myöhemmin Santeriksi esittäynyt mies naurahti, että ”no kyllä suomalaisen tunnistaa, kun se puhuu englantia!”. Tottahan se on, vaikka puhuisi kuinka hyvin englantia, niin aina on pieni korostus, joka paljastaa alkuperän. He tulevat myös Trawanganille, ja ainakin itse odotan kyllä innolla jälleennäkemistä. Kotimaassa tuskin olisimme koskaan tutustuneet, mutta reissun päällä on aina jotain yhteistä.

random (1 of 1)-44.jpg

Mitäs tykkäsitte kuvista? Niitä nimittäin riittää! Saatte niitä lisää, kun on aika kirjoitella varsinaisia postauksia reissun sisällöstä. Sumatralla ei ollut wifiä eikä televisiota ollenkaan, joten nyt tuntuu varsin eriskummalliselta, kun hotellissa on molemmat. Ollaan palattu taas niin sanotusti sivistyksen pariin, hehe!

random (1 of 1)-97.jpg

random (1 of 1)-37.jpg

Greetings from Bali, Indonesia! Oh boy what a trip this has been. We have been travelling for just over two weeks, and still have almost two weeks left. Our first week in Thailand was a bliss. Koh Racha Yai was stunning, all the people in the island very nice and food was also great. But the diving, oh boy… It was something! I really want to go back some day.

After our week in Thailand we went to Bukit Lawang, north Sumatra. There we went hiking and slept one night in the jungle. It was the hardest thing I have ever done, and I have been in the army! That place was so much different than any other I have been in. People driving cars and motorcycles like maniacs and honking every time they saw us walking near the road. Children came to see what are those people who don’t speak their laguage etc. But it was a great experience!

Now we are in Nusa Dua, Bali, taking a good night sleep before heading to Gili Trawangan tomorrow. There we are going to dive more and just relax and enjoy the sun and this holiday. It has been a blast this far! I hope you enjoyed the pictures above, they are all taken during our trip, and I am gonna do spesific posts about different places and activities during our trip when we land back home.

Dont’t forget to follow me on my social media accounts! Instagram: @lifelongadventureblog / FB: Lifelong Adventure / Snapchat: @kiiruna and Twitter: @kiiralindfors

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Reissukuulumisia puolivälistä

  1. On kyllä ollut niin ihana seurata teidän seikkailuja tutuista maisemista ❤ Itse pääsin vasta varsinaiseen Koh Raya tarinoiden purkamisen makuun, siihen malliin on ollut kiirettä lomalta paluun jälkeen. Odotan teidän viidakkoseikkailun postauksia todella paljon! Turvallista ja nautinnollista reissun jatkoa 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s