VIDEO: kaupunkijuhannus – uhka vai mahdollisuus?

Hei hou kamut!

Täällä on vietetty pientä hiljaiseloa, sillä life happens. Mulla hajos reissussa polvesta eturistiside, eikä kierukan tilastakaan ole varmaa tietoa. Muutoin reissusta on palauduttu kiitettävästi ilman sen kummempia masisteluja tai kulttuurishokkeja. Vielä on paljon kerrottavaa matkalta, mutta väliin haluan näyttää teille videon meidän kaupunkijuhannuksen saariseikkailusta. Lähdimme ex tempore ystävämme kanssa veneilemään ja päädyimmekin pieneen saareen vähän grillailemaan ja juomaan kauan kaivattuja nokipannukahveja.

Tänään sain kuulla ilouutisia Tampereen ammattikorkeakoulun suunnalta. Minut on hyväksytty lukemaan liiketaloutta, ja koulu alkaa syksyllä. Minusta tulee siis koulun loputtua liiketalouden tradenomi (AMK). Pohjallahan minulla jo on ensihoitaja (AMK)-tutkinto, ja olen tähän asti työskennellyt hoitotason ambulanssissa ensihoitajana. Kädessäni on kuitenkin sellainen vamma, että jotain kevyempää täytyy keksiä. Liiketalouden avulla voin joko yhdistää nämä kaksi ammattia, tai kehittää jotain ihan kokonaan uutta, kenties matkailuun liittyvää?

Tänään on kuitenkin aihetta juhlaan. Pullo Bollingeria on viilentymässä ja rasiallinen suomalaisia mansikoita odottelee kuohuvaa kaverikseen. Ihanaa kesäviikonloppua ihan joka iikalle!

Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”VIDEO: kaupunkijuhannus – uhka vai mahdollisuus?

  1. Onnea opiskelupaikasta! Ihanalta näyttää teidän juhannus, kelpais kyllä mullekin! Itsehän vietin juhannuksen Budapestissa, eikä se nyt miltään juhannukselta edes tuntunut…

    Tykkää

  2. Kiva video, mukavalta näyttää! Olispa kiva käydä moottoriveneilemässä. Siihen tulee valitettavan harvoin mahdollisuuksia. Onnea opiskelupaikasta ja tsemppiä opintoihin!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s